Spits andy carroll van Engeland — Stockfoto
Uitsluitend voor Redactioneel Gebruik

Spits andy carroll van Engeland — Redactionele stockfotografie

Kiev, Oekraïne - 15 juni 2012: spits andy carroll van Engeland kijkt op tijdens de uefa euro 2012 wedstrijd tegen Zweden op 15 juni 2012 in Kiev, Oekraïne

— Foto van katatonia82

Dezelfde serie:

Kiev, Oekraïne-11 juni 2012: Zlatan Ibrahimovic van Zweden reageert na Score tegen Oekraïne tijdens hun UEFA Euro 2012 spel in Olympisch Stadion in Kiev
Zlatan ibrahimovic van Zweden — Stockfoto
Kiev, Oekraïne - 24 juni 2012: Andrea Pirlo van Italië in actie tijdens de Uefa Euro 2012 kwart-finale wedstrijd tegen Engeland in Olympisch Stadion in Kiev, Oekraïne
UEFA Euro 2012-kwartfinale spel Engeland / Italië — Stockfoto
Kiev, Oekraïne - 24 juni 2012: Doelman Gianluigi Buffon van Italië in actie tijdens de Uefa Euro 2012 kwart-finale wedstrijd tegen Engeland in Olympisch Stadion in Kiev, Oekraïne
Lviv, Oekraïne - 25 November 2015: Cristiano Ronaldo Real Madrid treinen voor Uefa Champions League wedstrijd tegen Fc Shakhtar Donetsk Arena Lviv stadium
Cristiano ronaldo van real madrid — Stockfoto
Nice, Frankrijk - 22 juni 2016: Zlatan Ibrahimovic voor Zweden in actie tijdens de Uefa Euro 2016 wedstrijd tegen België op Allianz Riviera Stade de Nice, Nice, Frankrijk. België won met 1-0
UEFA Euro 2016: Zweden-België — Stockfoto
Kiev, Oekraïne - September 10, 2013: Phil Jagielka van Engeland wandelingen op tijdens training voor Fifa World Cup 2014 kwalificatie wedstrijd tegen Oekraïne op Nsc Olympisch Stadion in Kiev
FIFA World Cup 2014 kwalificatie spel Oekraïne v Engeland — Stockfoto
KYIV, UKRAINE - MAY 26, 2013: Yevhen Selin of Dynamo Kyiv reacts after injured during Ukraine Championship game against FC Metalurh Zaporizhya on May 26, 2013 in Kyiv, Ukraine
Jevhen selin van dynamo Kiev — Stockfoto
Kiev, Oekraïne - 24 juni 2012: Alessandro Diamanti van Italië reageert nadat een strafschop scoorde tijdens de Uefa Euro 2012 kwart-finale wedstrijd tegen Engeland in Olympisch Stadion in Kiev, Oekraïne
Kiev, Oekraïne-11 juni 2012: Anatoliy Tymoshchuk van Oekraïne dankzij fans na de UEFA Euro 2012 wedstrijd tegen Zweden in Olympisch Stadion in Kiev
UEFA Euro 2012 voetbal spel Oekraïne vs Zweden — Stockfoto
Kharkiv, Oekraïne - 13 juni, 2012: mario gomez van Duitsland controleert een bal tijdens de uefa euro 2012 wedstrijd tegen Nederland
Mario gomez van Duitsland controleert een bal — Stockfoto
Kiev, Oekraïne - 9 september 2013: steven gerrard van Engeland kijkt op tijdens trainingssessie nsc Olympisch Stadion voor de fifa world cup 2014 kwalificatie wedstrijd tegen Oekraïne
Steven Gerrard van Engeland — Stockfoto
Kiev, Oekraïne - mei 26, 2018: Virgil Van Dijk van Liverpool een bal controleert tijdens de Uefa Champions League finale 2018-wedstrijd tegen Real Madrid in Kiev
Kiev Oekraïne Mei 2018 Virgil Van Dijk Van Liverpool Een — Stockfoto
Kiev, Oekraïne-1 juli 2012: Xavi Hernandez van Spanje (L) vecht voor een bal met Riccardo Montolivo van Italië tijdens hun UEFA Euro 2012 Final game in het Olympisch Stadion in Kiev, Oekraïne
UEFA Euro 2012 finale spel Spanje vs Italië — Stockfoto
Kiev, Oekraïne - maart 15, 2018: Felipe Anderson van Ss Lazio in actie tijdens de Uefa Europa League Ronde van 16 duel tegen Dynamo Kiev in het Nsk Olimpiyskyi stadium in Kiev, Oekraïne
UEFA Europa League: Fc Dynamo Kiev v Ss Lazio — Stockfoto